2.4.2024 Martta-illassamme Noora Niemi kävi kertomassa meille hankkeesta:
Ruokamaakunta Nyt! - 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa
Ruokamaakunta nyt- hanke toteutettiin yhteistyössä Lappeenrannan museot, LAB-ammattikorkeakoulu, Kulttuuritila Nuijamiehen kanssa 01.09.2022 – 30.11.2023.
Hankkeen tavoitteena on nostaa Etelä-Karjalan omaleimaiseen perinteeseen ja historiaan liitetty ruokatarjonta uudelle tasolle niin näkyvyyden, tunnettuuden, saatavuuden kuin houkuttelevuuden osalta.
Ruokamaakunta Nyt-hankkeen kirjajulkaisun sähköiset versiot suomeksi ja englanniksi on julkaistu ja löytyy:
https://www.humak.fi/julkaisut/matkoja-etela-karjalan-makuhistoriaan/
Kirjajulkaisu kokoaa yhteen keittiömestari Jukka Moilasen laatimia reseptejä sekä mielenkiintoista ruokahistoriaa.
Kiitos Noora mielenkiintoisesta esitelmästä.
Anita oli valmistanut maisteltavia "Matkoja Etelä-Karjalan makuhistoriaan"-kirjan reseptejä käyttäen.
Kiitos emännille Kaisa ja Anita.
Noora Niemi |
Aulikki ojentaa kukkaset kiitokseksi Nooralle ja tytär Viljalle |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti