keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Marttapostia

 

Hei Seija!

Kun martat juhlivat, kaikki ystävät ja läheiset kutsutaan yhteisen pöydän ääreen! Juhlavinkkiemme avulla myös sinä voit järjestää juhlat helposti. Hyödynnä ideat ja näppärät vinkkimme. Ja mitäpä muuta sitten kuin – käydäänpäs pöytään! Siirry kesäjuhlasisältöihin tästä

Sesongissa luonnonyrtit

Luonnonyrtit ovat lähiruokaa parhaimmillaan! Luonto tarjoaa meille poimittavaksi ja syötäväksi monenlaisia kasveja ja yrttejä. Niiden maku ja ravintopitoisuus ovat usein parempia kuin viljeltyjen kasvien.

Katso ohjeet täältä

Yrttejä lasikulhossa ja sen ympärillä

Löydä oma paikallisyhdistyksesi

Haluaisitko tulla mukaan marttailemaan ja liittyä jäseneksi yhdistykseemme? Nyt voit etsiä ja löytää oman paikallisyhdistyksen myös sovelluksen kautta. 

Löydät yhdistyshaun sovelluksen etusivulta ja täältä

Liity marttayhdistykseen!

Uusi sähköinen jäsenkortti 

Jos olet Marttojen jäsen tai liityt jäseneksemme, saat sähköisen jäsenkortin näkyviin sovelluksen kautta. Jäsenkortilla saat lunastettua jäsenetuja ja voit tarkistaa jäsenyytesi voimassaoloajan. 

Löydät sähköisen jäsenkortin sovelluksen oikeasta ylälaidasta, kunhan olet ensin päivittänyt sovellukseen uusimman version sovelluskaupassa. Liitä jäsenyys sovellukseen täyttämällä jäsennumero ja sukunimi niille varattuihin kenttiin. Jäsennumeron löydät Martat-lehden takakannesta. Jatkossa jäsenkorttisi on automaattisesti sovelluksesssa 

Liity marttayhdistykseen!

Tallenna kesän suosikkireseptit 

Hyviä ruokaohjeita kertyy teksteinä ja kuvina sekä puhelimeen että keittiön tai mökin laatikoihin. Kokoa suosikkireseptisi kätevästi yhteen paikkaan tallentamalla ne Martat-sovellukseen. Näin sinulla on ruokaohjeet aina mukana. Tallenna suosikkireseptisi tästä.

Muistathan päivittää sovellusta aina välillä sovelluskaupassasi, jotta saat uusimmat ominaisuudet käyttöön. 

Aurinkoista kesää!

Terveisin,
Marttaliitto
FacebookFacebook
InstagramInstagram
TwitterTwitter
LinkedInLinkedIn
martat.fi

Copyright © 2023 Marttaliitto.
Viesti on lähetetty kaikille Martat-sovellukseen rekisteröityneille.


Muokkaa asetuksiasi tai peruuta uutiskirje 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti