lauantai 26. helmikuuta 2022

Ajankohtaista

 

Päivitä Martat-sovellus ja anna arviosi sovelluskaupassa

Martat-sovelluksella on jo yli 15 000 lataajaa, mutta vain kourallinen arvioita sovelluskaupoissa. Samalla kun päivität sovelluksen uusimman version, kirjoitathan arvion omasta Martat-sovelluksestamme. Arvioita tarvitaan, jotta sovellus löytää mahdollisimman hyvin käyttäjiä. 

Martat-sovelluksesta ja sen käytöstä kannattaa puhua myös marttaillassa. Sovellukseen on pian tulossa paljon uutta. 

Kevään kiinnostavat verkkoseminaarit

AIDOSTI VIHREÄÄ VAI VIHERPESUA?
8.3. klo 10–11.30

Milloin tuote tai yritys on aidosti vastuullinen ja milloin brändäys on katteetonta viherpesua? Erilaisia ympäristöväitteitä on alkanut esiintyä yhä enemmän tuotetiedoissa ja pakkauksissa sitä mukaa, kun kuluttajat ovat alkaneet suosia vastuullisia tuotteita.
Lue lisää: https://www.martat.fi/ajankohtaista/aidosti-vihreaa-vai-viherpesua-tervetuloa-tutkimuksen-julkaisutilaisuuteen-8-3-klo-10-11-30/: 
 
PUOLITETAAN RUOKAHÄVIKKI
8.3. klo 14–16

Erilaiset asenteet, elämäntilanteet, kotitaloustaidot sekä arjen suunnitelmat ja joustot vaikuttavat syntyvän ruokahävikin määrään. Webinaarissa pohditaan keinoja suomalaisten ruokahävikin puolittamiseen. Lue lisää : https://www.martat.fi/ajankohtaista/puolitetaan-ruokahavikki-webinaari-8-3-klo-14-16/
 
MARTTALIITON VUOSIKOKOUSSEMINAARI: MONIMUOTOISET MARTAT
22.4. klo 13–15

Teemavuoden seminaarissa annetaan eväitä yhdenvertaisuudesta käytävään keskusteluun ja omien ennakkoluulojen tunnistamiseen. Lue lisää Martat.fi sivulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti